3 kez hastaneden geri çevrilen Bakan yeğeni öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2008 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Kocaeli'de, mide ağrısı şikayetiyle defalarca gittiği özel hastaneden bir şeyi olmadığı gerekçesiyle geri gönderilen18 yaşındaki genç kız hayatı kaybetti.

Alikahya beldesinde oturan ve bir eczanede çalışan 18 yaşındaki Arzu Yaşar, birkaç gün önce mide ağrısı şikayetiyle babası Metin Yaşar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından muayene edilen genç kız, bir şeyi olmadığı iddiasıyla evine gönderildi. Ertesi gün yine aynı ağrılar sebebiyle hastaneye giden Arzu Yaşar bu kez serumla tedavi edildi.

Bir hafta boyunca hastaneye giden genç bayan, dün saat 02.00 sıralarında şiddetli ağrı sebebiyle tekrar hastaneye geldi. Tedavi edilen bayan fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Ölüm kalım mücadelesi veren genç bayan hayatını kaybetti.

MHP Milletvekili Cumali Durmuş'un da yeğeni olan genç kızın ölümünde doktorların ihmali olduğu ileri sürüldü. Genç kızın ailesinin, hastane doktorları hakkında dava açacağı öğrenildi. Genç kızın cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber