Liseli genç kızı vurdu, sonra intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2008 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir kişi, babasının evinde silahla rehin aldığı kızın başına kurşun sıkarak ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

19 yaşındaki genç kız, kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken genç kızı rehin alan adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Rehine olayı ve sonrasında yaşananlar CİHAN kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Mesudiye Mahallesi 5123 Sokak'taki Huzur Apartmanı'nda oturan Tuğçe K. (19) sabah saatlerinde kardeşini okula bırakıp evine döndüğü sırada Gaziantep'teki Köy Hizmetleri'nde daimi işçi olarak çalışan 2 çocuk babası Mehmet İkizek (35) tarafından evinin önünde başına silah dayanarak rehin alındı.

Genç kızı rehin alan İkizek, apartmanın ziline bastırarak genç kızın sesini tanıttırıp kızın ailesine kapıyı açtırdı. Genç kızın başına dayadığı silahla birlikte merdivenlerden apartmana çıkan İkizek, kızın ailesinden kızı sevdiğini ve kızın kendisine verilmediği takdirde öldüreceği belirtip tehditler savurmaya başladı.

Odaya geçen İkizek, genç kızın başından silahı bırakmadı. Bunun üzerine kızın ailesi polis çağırdı. Olay yerine gelen polisler İkizek'i silahı bırakması konusunda ikna etmeye çalıştı.

Her ihtimale karşı 112 Acil Servis Ekipleri de apartman önünde hazır bekletildi.

Bir süre ikna etmek için uğraşan polislere direnen İkizek, Tuğçe K.'nin başına dayadığı silahı bir anda ateşledi. Daha sonra İkizek elindeki silahı kendi kafasına sıktı. Kanlar içinde kalarak ağır yaralanan Tuğçe K. olay yerinde bekletilen 112 Acil Servis Ekiplerince Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Silah sesinden sonra genç kızın ailesi sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet İkizek'in cesedi ise Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mehmet İkizek'in daha önce genç kızı sürekli rahatsız etmesi nedeniyle ailenin Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber