Bakanlar Kurulu toplantısı açıklaması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2008 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hükümet Sözcüsü Çiçek: "Tezkerenin süresi bir yıl uzatılacak"

Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, sınır ötesi operasyon yetkisinin bir yıl uzatılmasına ilişkin tezkerenin Meclis'e sevkedilmesine karar verildiğini açıkladı.

Cemil Çiçek, Ramazan Bayramı dolayısıyla memurlar için tatilin 9 gün olacağını bildirdi. Yaklaşık 5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sona verdi. Hükümet Sözcüsü Çiçek, bayram tatilinin kesintisiz olarak devam ederek 9 gün olacağını söyledi.

Memur emeklilerinin maaşlarının 29 Eylül tarihinde ödeneceğini dile getiren Cemil Çiçek, bayram boyunca otoyol ve köprü geçişlerinin ücretsiz olacağını kaydetti.

ÇİÇEK: ?ÖĞRENCİ AFFI TASARISI İLK FIRSATTA TBMM'YE GÖNDERİLECEK?

)- Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenci affı tasarısının ilk fırsatta TBMM'ye gönderileceğini söyledi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Çiçek, ?MEB'nın öğrenci affı tasarısı ilk fırsatta TBMM'ye gönderilecek. Önlisans ve lisans 29. 6. 2000 tarihi geçerli olmak üzere kendi isteği ile ilişiği kesilenler dahil bütün dersler için bir öğretim yılı ve 3 sınav hakkı verilecek eğer tasarı Meclis'te kabul edilirse? dedi.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA 9 GÜN TATİL

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını bildirdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona verdi. Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı yaklaşık 4 saat 50 dakika sürdü.


- Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı saat 12.10'da başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber