TREDAŞ'da rüşvet operasyonu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2008 14:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TRAKYA Elektrik Dağıtım A.Ş. Edirne İşletme Müdürü Taştın Tez'in de aralarında bulunduğu 8 kişi rüşvet suçlaması ile gözaltına alındı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından bir yıl önce başlatılan ?yüksek gerilim' operasyonu için bugün düğmeye basıldı. TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğü görevlilerin kurumla iş yapan müteahhitlerden rüşvet aldığı yönündeki iddiaların araştırılması için başlatılan teknik takip ile bir çok rüşvet olayı belirlendi. Yapılan işlemlerle ilgili TREDAŞ Müfettişleri tarafından da ayrıca rapor düzenlendi.

TREDAŞ Müfettişlerin raporunun savcılığa ulaşmasından sonra operasyon için bugün düğmeye basıldı. Müteahhitlerden rüşvet aldığı iddiasıyla Edirne İşletme Müdürü Taşkın Tez, kurumda görevli Elektrik Mühendisi Ersoy Çetin, Arıza Sorumlusu Remzi Atan, Teknisyen Ercan Dölçek ile rüşvet verdikleri iddiasıyla 4 müteahhit gözaltına alındı. Operasyon ile ilgili olarak 4 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber