Tatil dönüşünde kaza: Öğretmen ve kızı hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2008 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da, içinde bayram tatilinden dönen bir ailenin bulunduğu otomobilin TIR ile çarpışması sonucu, sürücü ile ikiz kızlarından birisi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan anne ve iki çocuğu ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Konya-Aksaray Karayolu'nun 71. Kilometresi'nde yaşandı. Bayram için Antalya'daki kayınpederinin yanına giden Mehmet Şalkacı (38) ve ailesi, tatil bitiminde Konya'ya dönmek üzere otomobille yola çıktı. İddiaya göre, 68 AZ 418 plakalı otomobilini kullanan Mehmet Şalkacı, Paşa E. idaresindeki 50 AY 496 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Şalkacı ve 4 yaşındaki kızı Senanur yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan anne Ayşe (32), kızları Fatma Betül (12) ve Esra Nur Şalkacı (4) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 3 kişinin sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Baba Mehmet Şalkacı'nın Aksaray'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden Senanur ile yaralanan Esra Nur'un ikiz olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. TIR şoförü Paşa E.'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Kazada hafif yaralı olarak kurtulan anne Ayşe Şalkacı, hastanede tedavi olduktan sonra eşinin ve çocuğunun cenazelerini almak için Konya Numune Hastanesi Morgu'na geldi. Burada çocuğunun ve eşinin cesedini gören Şalkacı, sinir krizleri geçirdi. Mehmet ve kızı Senanur Şalkacı, Konya'nın merkez Meram ilçesi Alakova Mahallesi Alakova Camii'nde yapılan törenin ardından aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber