SGK il müdürleri kampa alınacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2008 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), il müdürlerini Kızılcahamam'da 5 günlük kampta bir araya getirecek.

SGK Başkan Vekili Fatih Acar, yaptığı açıklamada, il müdürleriyle 20-24 Ekim arasında yapacakları kamp çalışmasını çok önemsediklerini söyledi.

Kampın başlangıcında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in bir konuşma yapacağını anlatan Acar, sosyal güvenlik alanında çok önemli bir reform gerçekleştirdiklerini, bu reformu uygulayacak teşkilatın her yönüyle motive edilip, işin içine katılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Sadece mevzuat eğitimlerinin yeterli olmadığını dile getiren Acar, 21. yüzyıldaki liderlik, yöneticilik anlayışlarını da kurumda hakim kılarak değişimi sağlayabileceklerini vurguladı.

Acar, toplantıda mevzuat eğitimlerinin yanı sıra toplam kalite, liderlik, motivasyon konularında 81 il müdürüne eğitim vereceklerini bildirdi. İl müdürlerinin sorunlarını da masaya yatıracaklarını belirten Acar, ayrıca il müdürlerinin 3'er aylık dönemde yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlar yapacaklarını ifade etti.

Fatih Acar, reform sonrasında genel olarak il müdürlerinin performansından memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Aksayan arkadaşlarımız da var. Bunların çalışmalarını takip ediyoruz. Tüm il müdürlerimizin çalışmalarını Aralık sonunda değerlendirerek, gerçekten işini dört dörtlük yapan, iyi çalışan, değişim ve dönüşüme ayak uydurabilen arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Ama bu değişim ve dönüşüme ayak uyduramayan, hala eski yönetim anlayışıyla işi yürütmeye çalışan arkadaşlarımız varsa bunları da değerlendireceğiz. Yılın sonuna kadar onlara zaman veriyoruz. Yeni yılla birlikte bu konuda yeni bir düzenlemeye gideceğiz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber