AKP İlçe Başkanı'ndan CHP'li Başkan için suç duyurusu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2008 15:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Veysel EROL/SELÇUK (İzmir),

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde, AKP İlçe Başkanı Bayram Bozdemir, CHP'li Belediye Başkanı Vefa Ülgür'ün, ağıza alınmayacak küfürler ettiğini öne sürerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

CHP'li Vefa Ülgür ile aynı saflarda yeralan ve 6 yıl Ticaret Odası Başkanlığı yapan Bayram Bozdemir, AKP İlçe Başkanı olunca arası açıldı. Ülgür'ün, kendisinin AKP'ye geçmesini içine sinderemediğini ve hakaret dolu sözlü saldırıda bulunduğunu öne süren Bozdemir, şikayetçi oldu. Bozdemir, yaptığı açıklamada, yerel Efes Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Çemrek ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü karşılamak üzere İzmir'e gitmek üzere partilileri beklediklerini sırada, CHP'li Belediye Başkanı Vefa Ülgür'ün arabasıyla kendilerine yaklaşarak küfür ve hakaret etmeye başladığını öne sürdü. Bozdemir, ?Ettiği küfürler geçenlerde bir teknik direktörün bir gazeteci arkadaşa ettiği küfürleri aratmayacak şekildedir. Daha sonra sinirli bir şekilde olay yerinden uzaklaştı gitti. Ben de yönetim kurulunu toplayarak, basın toplantısı düzenleyip Vefa Ülgür'ü kınadım. Kendisinden utanç duyduğumu söyledim. Bugün de Selçuk Cumhuriyet Savcılığı'na bir dilekçe vererek, suç duyurusunda bulundum. Yarın da belediye önüne siyah çelenk koyacağız? dedi.

Vefa Ülgür'ün, kendisinin AKP'ye geçmesini içine sindiremediğini belirten Bozdemir, şunları söyledi:

?AKP ilçe başkanı seçilmemden sonra, ilk gördüğü yerde anneme, eşime, aileme küfürler savurmasını yadırgamıyorum. Çünkü bu tür davranışlar kendisine yakışıyor. Çünkü kendisinde Allah korkusu yok. Kendisi annemin, ailem ve kızımın nerede oturduğunu biliyor. Yüreği yetiyorsa yapmak istediğini yapsın. Sarf ettiği küfürler kendisine yakışıyor. Bu davranışının, temsil ettiği Selçuk Belediyesi'ni, bağlı olduğu CHP'yi ve Selçuk halkını bağlamadığını biliyorum. Ama yine de onların adına üzülüyorum. Ben kendisine bir kez daha sesleniyorum. Ben Selçuk Ak Parti İlçe başkanı olarak halkımın yanındayım. O bizlere küfür de etse, hakaret de etse, biz Yönetim Kurulu olarak Selçuk için yapılması gerekli her şeyi destekleyeceğiz. O bile istekte bulunsa destekleyeceğiz. Zaten onun 29 Mart'a kadar zamanı kaldı. İstese de istemese de, Selçuk'ta 29 Mart'ta zafer Ak Parti'nin olacaktır.?

Belediye Basın Danışmanlığı, Baykan Ülgür'ün bu konuda açıklama yapmayacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber