1 kamyon kömür minik bedenlere taşıtıldı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 09 Kasım 2008 15:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Zafer İlköğretim Okulu'nda kışın okulun ısınmasında kullanılacak 1 kamyon kömür minik bedenlere taşıtıldı. Okul yönetiminin 25 kiloluk torbaları öğrencilere taşıtması büyük tepkilere neden oldu.

AYDIN Zafer İlköğretim Okulu'na eğitim gören öğrencilere 25 kiloluk kömür torbaları taşıtıldı. Kömür torbalarını taşıyan minik bedenler, büyük zorluk yaşadı. Önümüzdeki kış okulun ısınmasında kullanılacak bir kamyon kömürün, okul bahçesine dökülmesinin ardından üniformalı öğrenciler tarafından kömürlüğe taşınması büyük tepkilere neden oldu. 25 kiloluk kömür torbalarını, kimi öğrenciler kucaklarına alarak kömürlüğe getirirken, bazı öğrenciler ise kaldıramadığı ağır kömür torbalarını arkadaşları ile birlikte taşımaya çalıştı.

?TAŞIMAYI KENDİLERİ İSTİYOR'

ZAFER İlköğretim Okulu yetkilileri ise ?Okula aldığımız kömürü öğrencilerin taşımalarını söylemiyoruz. Ama onlar ısrarla taşımak istediklerini söylediler. Yani öğrencilerimiz tamamen kendi isteğiyle kömürü okulun kömürlüğüne taşıyor' diyerek kendilerini savundu. Okul bahçesinde kömür taşıyan öğrencilerin görüntülerinin çekildiğini gören okul yetkilileri, ?Çok yanlış yapıyorsunuz. Yaptığınız gerçekten ayıp' diyerek gazetecilere tepki gösterdi. BAHAR YÜKSEK

Öğretmenden şaşırtan iddia

OKULDA görev yapan ve ismini vermek istemeyen bir öğretmen ?Burada yapılan bir şey yok. Okulun hizmetlisi ısrarla gidin diyor ama çocuklarda ısrarla çuvalı kaldırıyor. Çocuk kendisi taşımak istiyor. Öğrencinin taşımak istemesi hizmetliye yaranmak için. Çünkü okulun hizmetlisi kömür taşıyan bu öğrencileri ön kapıdan içeri almıyor arkada kapıdan içeri alıyor. Yani öğrenci çocuklar kısa yoldan okula girmek için kömür torbalarını taşıyor' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber