SÜ Rektörü'nden 1 milyon YTL savunması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2008 11:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Konya'da düzenlenen ve "Final" adı verilen operasyon kapsamında gözaltında bulunan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, lojmanında bulunduğu belirtilen yaklaşık 1 milyon YTL değerindeki döviz ve Türk parası ile ilgili olarak, "bu benim kendi param. Çocuklar, sonra konuşacağız. Ben cevaplarını veriyorum" dedi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi'nde sorguları devam eden 33 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çevik Kuvvet minibüsleri ile Konya Numune Hastanesine getirildi. 33 kişi, polisler eşliğinde tek tek minibüsten indirilerek hastaneye alındı.

Hastane çıkışında, gazetecilerin Meram'daki lojmanında yapılan aramada yatak odasında bulunduğu belirtilen 1 milyon YTL değerindeki döviz ve Türk parası ile ilgili sorusu üzerine Okudan, "Bu benim kendi param. Çocuklar sonra konuşacağız. Ben cevaplarını veriyorum. Sonra sizlerle konuşacağız" dedi.

Konya ile birlikte 8 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlanan, aralarında Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan'ın da bulunduğu 34 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber