MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın teşekkür mesajı yayınladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Kasım 2008 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın teşekkür mesajı yayınladı. İşte o mesaj;

TEŞEKKÜR MESAJI

Personel Genel Müdürlüğü görevine başlamış olmam nedeniyle, bu görevimden dolayı şahsen gelerek ya da telefonla aramak suretiyle başarı ve iyi niyet temennilerinde bulunan herkese öncelikle teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Göreve başladığım tarihten bu yana kamuoyuna değişik vesilelerle deklare ettiğim üzere, kamuoyunun hassasiyeti ve beklentilerine uygun olarak çalışmalarımızı mesai mevhumu aramaksızın sürdürmekteyiz. Özellikle de yönetici, öğretmen atamaları ve diğer hizmet sınıflarında görev yapmakta olan personelimizin görevde yükselme iş ve işlemlerini kanun, yönetmelik ve genelgelere uygun olarak hukuk odaklı yürütmüş ve yürütmeye devam etmekteyiz.

Burada temel hedefimiz eşit, adil, ekip çalışmasını benimseyen ve güvene dayalı bir yönetim anlayışını ortaya koyarak, verilere dayalı, kamuoyunu doğru bilgilendiren ve teşkilat içinde sağlıklı ve doğru bilgi akışını sağlayan, sıfır hatalı, istatistiklerle destekli, eleştirilere açık, sorulan ve sorgulanabilen bir bakış açısıyla hizmet vermenin yanı sıra merkez ve taşra teşkilatımızda görev yapmakta olan her kademedeki görevlilerimizin vatandaş odaklı hizmet vermesi ve vatandaş devlet ilişkilerinde saygılı, ölçülü, dürüst ve güvenilir bir yaklaşım sergilemesi bizim önem ve öncelik verdiğimiz hususlardır.

Bilinmesinde yarar gördüğüm diğer bir husus da, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, atıl kapasite yaratılmamasıdır. Özellikle insan kaynakları yönetiminde bilgi ve teknolojiyi merkeze alan, yönetim biliminin temel prensiplerine dayanan bir yönetim anlayışıyla sorunları çözme odaklı hizmet üretmeye çalışıyor olmamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar sevgilerimi ve teşekkürlerimi belirtir, bundan sonra da çalışmalarımızı belirttiğim nitelikte sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

Necmettin YALÇIN

Millî Eğitim Bakanlığı

Personel Genel Müdürü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber