Şehit düşen erin ağabeyi PKK'lı çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2008 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Er Fevzi Güngör, memleketi Bitlis'in Güroymak ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Terhisine 3 ay kalan şehit olan komando er Güngör'ün ağabeyinin de terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda olduğu belirtildi.

Dün gece teröristlerle girilen çatışmada 1987/4 tertip Piyade Er Fevzi Güngör'ün şehit olduğu haberi, evine ateş gibi düştü. Ağıtlar yakan acılı anne Melike Güngör'ü komşuları teselli etmeye çalıştı. Akşam saatlerine doğru cenazesi Güroymak'a getirilen şehit Fevzi Güngör için, Güroymak Kümbet Camii'nde bir tören düzenlendi. Törende şehidin özgeçmişi okundu. Zorlukla ayakta duran şehit babası Ekrem Güngör'ü komutanlar teselli etti. Burada kılınan cenaze namazı ve duaların ardından, şehidin tabutu Tatvan 6. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatan ve Güroymak Kaymakamı Rıfat Altan'ın omuzlarında cami çıkışına getirildi. Burada cenaze yürüyüşü ile ana yola kadar taşınan şehidin naaşı, cenaze aracı ile Güroymak Asri Mezarlığı'na götürüldü. Şehit Piyade Er Fevzi Güngör'ün cenazesi, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene; Tatvan 6. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatan, Vali Yardımcısı Harun Başıbüyük ile Hakan Burak Uz, Jandarma Alay Komutanı Albay Turhan Yazıcı, Bitlis Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, Güroymak Kaymakamı Rıfat Altan, Güroymak Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu, daire amirleri ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber