Öğretmene trende taciz

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2008 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul'dan seminer için trenle Ankara'ya gelen bayan öğretmenin, bir kişinin tacizine uğradığı iddia edildi. Öğretmene cinsel tacizde bulunan şahıs, öğretmenin arkadaşları tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda görevli bayan öğretmen F.Ç. (45), Ankara'daki seminere katılmak için İstanbul Pendik'ten trene bindi. Yolculuk sırasında kompartımanda uyuyan F.Ç., sabah saatlerinde bir kişinin elinin üzerinde gezindiğini hissederek uyandı. Yanında soyunan bir adamı gören öğretmen korku içinde çığlık attı. Öğretmenin çığlığı üzerine paniğe kapılarak kaçmaya başlayan K.K. (30) adlı şahıs, tren içinde yaşanan kovalamaca sonucunda öğretmenin arkadaşları tarafından yakalandı. Üç bayan öğretmen, şahsı önce tren içinde dövdü ardından tren görevlilerine teslim ettiler.

Şüpheli, Ankara Garı'na gelindiğinde polise teslim edildi. Öğretmen F.Ç.'nin şikayetçi olduğu şüpheli şahıs, polise verdiği ifadesinde tuvalete girmek isterken yanlışlıkla kapısı açık olan kompartımana girdiğini iddia ederek, hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Zanlı, trende alkol aldığını söyleyerek, "Sonra tuvalete gitmek istedim. Bu sırada kapısı açık olduğu için tuvalet sandığım kompartımana girdim. Tuvaletimi yapacaktım ki çığlık duydum" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Polis sorgusunun ardından

mahkemeye çıkarılan K.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber