Halkbank'ın personel sayısı 11 bin'i aştı

Haber Giriş : 26 Kasım 2004 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkbank Genel Müdürü Hasan Cebeci, Pamukbank'ın Halkbank'a devri sonucunda, Türkiye'nin mevduat büyüklüğüne göre üçüncü, güvenilir ve aktif büyüklüğüne göre dördüncü büyük bankasının ortaya çıktığını söyledi.

Halkbank Genel Müdürü Cebeci, Pamukbank'ın Halkbank'a devrine ilişkin 5230 sayılı yasa doğrultusunda hukuki sürecin tamamlandığını ve beklenenden çok kısa süre içerisinde birleşmenin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Cebeci, Halkbank'ın mevcut 7 bin 400 personelinin Pamukbank'dan gelen 3 bin 700 personel ile 11 bin 100 seviyesine ulaştığını belirterek, "Bu birleşme sonrasında, Pamukbank'ın alternatif dağıtım kanalları (Web Kiosk ve İnternet Bankacılığı, dialog, ATM), genç personeli, kaliteli bireysel bankacılık hizmetleri, gelişmiş iş süreçleri ve bilgi teknolojisi ile Halkbank'ın güçlü mali yapısı, yaygın şube ağı, tecrübeli personeli ve özellikle KOBİ bankacılığı alanındaki deneyimi ve marka bilinirliği bir araya geldi. Böylelikle Türkiye'nin güvenilir ve aktif büyüklüğüne göre dördüncü, mevduat büyüklüğüne göre ise üçüncü büyük bankası ortaya çıktı" dedi.

İki ayrı kurumun, bugüne kadarki deneyimleri ile farklı birikimlerinin bir potada birleşerek müşterilerini daha da mutlu edeceğini vurgulayan Cebeci, Halkbank'ın, gücünü ve büyüklüğünü müşterilerinin, çalışanlarının ve toplumun lehine kullanmak için şimdiden söz verdiğini kaydetti.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber