Ereğli emniyet müdürünün adam dövdüğü iddiası yalanlandı

Haber Giriş : 26 Kasım 2004 21:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürü Ünal Şahin'in 'sevgilisi için adam dövdürdüğü' haberlerini, Müdür Ünal Şahin ve ilişkisi olduğu iddia edilen Güler Yaman yalanlayarak, olayın komplo olduğunu söylediler. İddia sahiplerinden Erçin Mert Haşhaş ve 4 adamı ise dün polis tarafından 'Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak' suçundan gözaltına alındı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ünal Şahin'in, ilçede kömür ticareti yapan Güler Yaman'la ilişkisi olduğu ve erkek arkadaşlarını makamına çağırarak dövdüğü haberleri üzerine Güler Yaman bir basın toplantısı düzenleyerek iddiaları yalanladı.

Emniyet Müdürü ve iddia sahibi 2 işadamıyla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını anlatan Güler Yaman, haberlerin asılsız olduğunu belirterek, "Ereğli'nin başarılı Emniyet Müdürü'ne bu bir komplodur. Beni de bu komplonun içinde manken yaptılar.

Gazetelerde yer alan açıklamalar benim sözlerim değil. Haberlerin yer aldığı gazetelere ve iddia sahiplerine dava açtım" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ünal Şahin de, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, haberlerde yer alan 2 kişiden A.T.A.'nın 'senet tahsilatından' gözaltına alındığını, Erçen Mert Haşhaş'ın dayak yediğini iddia ettiği akşam aracında ruhsatsız silah ele geçirildiğini ve adli mercilere teslim edildiğini belirterek, "Bu adice bir komplodur. Tüm Ereğli halkı, ilçede yaptığımız çalışmaları görüyor. Hakkımı yasal yollardan arayacağım" diye konuştu.

Zonguldak Emniyet Müdürü Mustafa Öncül ise iddiaların idari yönden soruşturulacağını ve Emniyet Müdürü Ünal Şahin'in açığa alınmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Ereğli İlçesi Emniyet Müdürü Ünal Şahin'in kendisini dövdüğüne dair iddialarda bulunan Erçin Mert Haşhaş'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları ileri sürülerek gözaltına alındı.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları araştırma sonucu, tehditle çek ve senet tahsilatı gerçekleştirerek çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla, Erçin Mert Haşhaş, E.K. (42), T.Ö. (23), A.K. (23) ve A.K'nin (18) sorguları sürüyor.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber