Teknolojide bayram coşkusu

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 06 Aralık 2008 11:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

SERKAN BİTER - ELEKTRO VİTRİN

Küresel finans krizi tüm dünya ülkelerinde kendisini hissettirirken, gerek ülkeler, gerekse şirketler olsun krizin üstesinden gelmek için bir dizi önlemler alıyor. Dünyanın bir çok ülkesi ekonomik paket açıklama yarışına girerken, reel sektör de talep kesimindeki daralmayı canlandırmak için kampanyalar ile alışverişi teşvik ediyor.

Kurban bayramı nedeniyle 9 günlük resmi tatil ilan edilirken, insanları evinden çıkarıp alışverişe yöneltmek için pekçok sektör gibi teknoloji dünyasıda bayramı indirimlerle karşılıyor.

Fotoğraf makineleri 179 YTL'den başlıyor

Samsung, fotoğraf makinelerinde bayrama özel kampanyalar uyguluyor. Fotoğrafı kendine hobi edinenlerden, anılarını ölümsüzleştirmek isteyenlere ve hatta içerik yaratıcılarına kadar geniş bir hedef kitleye hitap eden Samsung fotoğraf makineleri bayram boyunca 179 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca Samsung LCD veya plazma TV modellerinden birini alana 800 Watt ses çıkışlı USB ve HDIM girişli, özel tasarım ev sinema sistemi HT TZ215, 999 YTL yerine 599 YTL.

Turkcell'den Avrupa Paketi

Turkcell, bayramda Avrupa seyahatine giden müşterilerini, sunduğu Avrupa Paketi ile çok daha avantajlı konuşturacak. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, kampanyayla faturalı hat sahipleri, Avrupa'nın 40 ülkesinde, daha ucuza ve operatör seçmeden konuşacak. "Avrupa Paketi" bittiğinde, İsTcell Gezgin üyesi Turkcellliler Avrupa'da yüzde 50 indirimli konuşacak.

CASPER dolar kurunu sabitledi

Casper, Nirvana CPO-P735-3F05 ve Nirvana CPM-P860-4K15 dizüstü bilgisayar modelleri için dolar kurunu sabitledi. Casper masaüstü bilgisayar alanlara ise, ses sistemi, web cam, kulaklık ve yazıcıdan oluşan hediye paketi, dizüstü bilgisayar alanlara ise yazıcı hediye ediliyor.

Darty'den 1000 YTL indirimli plazma TV

Darty bayram öncesi (6-7 aralık) düzenleyeceği kampanya ile diz üstü bilgisayardan LCD TV'ye, bulaşık makinesinden cep telefonuna kadar birçok ürününde indirimler yapacak. Kampanyada en çok dikkati çeken ürün ise 2 bin 999 YTL yerine bin 999 YTL indirimle satışa sunulacak olan 127 ekran LG Plazma TV.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber