MEB'in sitesinde, 'Bakan Çelik' haberlerinin dışında haberlere ne zaman rastlayacağız

Haber Giriş : 29 Kasım 2004 00:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yorum Gönderen: Filiz

Ben ilköğretim okulu öğretmeniyim. Mesleki gelişmeleri izlemek için sık sık MEB'nin sitesine ve özellikle sitedeki ?Haberler? bölümüne giriyorum.

Ancak MEB sitesinin öğretmenler için çok önemli bir bölümü olan "Haberler" sayfasında, genel olarak Bakan ÇELİK haberlerinden başka bir haber göremiyorum. Geçen haftalarda; MEB Sicil Amirleri Yönetmeliği'nde, İlköğretim Yönetmeliği'nde, Okul-Aile birlikleri hakkında (Milli Eğitim Temel Kanunu'nda) değişiklikler yapıldı; ama bunlar hakkında sitede en ufak bir yer almadı.

İtiraf etmeliyim ki MEB'de yapılan değişiklikleri sitenizden öğreniyorum?

MEB sitesindeki haberlere göz attığınızda, genel olarak Bakan ÇELİK'in katıldığı faaliyetler anlatılıyor. Bence, MEB sitesinde, yukarıda örneklerini verdiğim, milyonlarca insanı (öğretmen-öğrenci-veli) ilgilendiren önemli haberlere de yer verilmelidir.

Ama nedense sitede Bakan ÇELİK haberleri -ki çoğu açılış törenleri- haber olarak veriliyor. Gerçi belki de Bakan ÇELİK'in siteden haberi bile yoktur, siteyi yöneten Bürokrat-Memur yağcılık yapmak için hep Bakan ÇELİK haberlerine yer veriyor olabilir...

NOT: MEB Sitesinin ana sayfasındaki ?Haberler? başlığına tıklarsanız, sitede şimdiye kadar yayımlanan bütün haberleri görebilirsiniz. ?Haberler? sayfası frame olarak açılmaktadır ve asıl linki şudur: http://yasemin.meb.gov.tr/mebdata/haberler/haberler.asp

Bu konuya duyarlı olmanızı bekler, saygılar Sunarım?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber