Avea'nın Maliye paketinde sınırsız konuşma yok

Haber Giriş : 29 Kasım 2004 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yorum Gönderen: Maliyeci

AVEA GSM operatörü her gün yazılı ve görüntülü basında ?Personell? abonelik paketi hakkında reklamlar yapmaktadır. Sabit bir ücret ödeyerek kişinin çalıştığı kurumdaki diğer personel ile sınırsız konuşmasını sağlayan, Avrupa ve Amerika'da yıllardır verilen ama ülkemizde büyük bir yenilik olarak görülen bu hizmetin başlatılmasını hepimiz büyük bir adım olarak yorumlayıp takdir etmiştik.

Bir çok kurum çalışanı gibi Maliye personeli olarak bizler de aynı avantajı elde etmeyi hayal ettik ve birçoğumuz AVEA'lı oldu. Kurumumuza AVEA yetkilileri geldiler ve bizlere kendi GSM operatörlerini kullanmanın bizlere getireceği avantajlardan ve dahası AVEA nın en önemli hizmetinden bahsettiler. Firma iki yıllık abonelik sözleşmesi imzalayan Maliye personeline ücretsiz telefon veriyordu. Dünyanın bir çok ülkesinde yıllardır uygulanan bu sistemin Ülkemizde de faaliyete geçmiş olmasının verdiği mutlulukla AVEA'nın ne büyük bir adım attığını düşündük ve hemen AVEA'lı olduk tabi. AVEA hattı alırken bizler sadece reklamların etkisinde kalarak verilecek hizmeti yeterince sorgulamadık. Ama sonradan gördük ki diğer kamu personeli ile maliye personeline verilen hizmette bazı farklılıklar var. Hatta maliye personeli içinde verilen hizmette bile bazı farklılıklar var.

Diğer kamu personeli kendi arasında ve seçtiği üç kişi ile sabit ücretle sınırsız konuşurken, Maliye personeli aylık altı saat görüşme hakkına sahip oluyor. Neden diye sorduğumuz da net bir cevap verilemiyor ancak, bu sınırlamadan ortaya çıkan kaynağın kullanım alanını tahmin etmek pek de zor olmuyor. AVEA'nın Maliye personeline uyguladığı bir diğer promosyon paketi iki yıllık üyelik sözleşmesi imzalayan abonelerine ücretsiz cep telefonu vermesi. Ama maalesef bütün müşterilerine eşit hizmet vermesi beklenen Firma her nedense bu telefonları belirli ünvanlardaki ve konumlardaki kişilere vermeyi kararlaştırıyor. Müfettiş, hesap uzmanı, kontrolör vb. Bunun amacını anlayabilmiş değiliz. Diğer personelin GSM üyelik şartlarını yerine getiremeyeceğinden mi şüphelenilmektedir, yoksa önemsiz ve etkisiz çalışanlar olarak mı görülmektedirler.

AVEA firmasının nerede yanlış yaptığını sorgulamasını bekliyoruz. Bu aşamada maliye personeli olarak bu adaletsizlik ortadan kaldırılıncaya kadar var olan AVEA aboneliklerinin iptali ve bundan sonra bu GSM operatörünün kullanılmaması için kampanya başlatıyoruz. Diğer GSM operatörlerine de böyle adaletsiz bir hizmet anlayışına sahip olmadıkları için kutluyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber