Türkiye Rehberler Birliği yılın bürokratını seçti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2008 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Murat Süslü, Türkiye Rehberler Birliği (TÜREB) tarafından ülke genelinde yapılan değerlendirme sonunda ?Yılın Başarılı Turizm Bürokratı? seçildi. İl Müdürü Süslü'nün Yılın Bürokratı Plaketi makamında gerçekleşen bir törenle Birlik adına Marmaris Rehberler Derneği Başkanı Serkan Molvalı tarafından verildi. İl Müdürlüğünde düzenlenen törene Marmaris Rehberler Derneği Başkanı Serkan Molvalı, Dernek eski Başkanı Marmaris eski Turizm Müdürü Taner Tin, Marmaris Rehberler Derneği Üyesi Aynun Bal ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri hazır bulundu.

Törende konuşan Marmaris Rehberler Derneği Başkanı Serkan Molvalı, TÜREB'in her yıl ülke genelinde başarılı bulduğu bürokratları ödüllendirdiğini belirterek, ?Bu bölgede bize başarılı bürokratın kim olduğunu sordular. Biz de rehberler olarak göreve geldiği günden bayana kaçak rehberlerin önlenmesi konusunda etkin çalışmalar yapan ve turizmin kalitesinin arttırılması yönünde olumlu çalışmalara imza atan sayın Kültür ve Turizm İl Müdürümüzü önerdik. Yapılan değerlendirme sonunda Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürümüz sayın Osman Murat Süslü Türkiye Rehberler Birliği tarafından Yılın Turizm Bürokratı ödülüne layık görüldü. Kendisine birlik adına bu ödülü sunmaktan büyük onur duyuyorum? dedi.

Böyle anlamlı bir ödüle layık gördükleri için TÜREB ve Muğlalı Rehberlere teşekkür eden Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Murat Süslü, ?Müdürlükte yaptığı her çalışma bizim asli görevimiz. Kaçak rehberlerin önlenmesi ve bu konuda denetimlerin sıklaştırılması konusunda sayın Bakanımız ile sayın Valimizin talimatları var. Bu denetimler sayesinde kaçak rehberleri önlemek ve gelen turiste izinli rehberler tarafından doğru ve en geniş bilginin verilmesi ile ilimizi ve ülkemizi daha iyi tanıtarak turizmin daha kaliteli olmasını amaçlıyoruz.. Muğla olarak bu yıl gelen turist sayısında üç milyon rakamını yakaladık. Bundan sonra kalitemizi arttırdıkça bu rakamları daha da yükselteceğiz. Müdürlük olarak kaçak rehberlerin önlenmesi konusunda tam bir ekip çalışması sergiliyoruz. Müdürlük görevlilerimiz sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyor. Bir başarı var ise, bu bir ekip başarısıdır. Bu ödülü de çalışmalarımızda büyük emeği olan ekip arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Ayrıca turizm çalışmaları konusunda bize büyük destek veren basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber