İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KPSS'deki Tüm Alanlara Göre En İyi Üniversiteler

ÖSYM, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (Lisans) Sonuçları Kitabını yayımladı. ÖSYM'nin yayımladığı bu istatistiki veride, alan bazında hangi üniversitelerin daha başarılı olduğuna dair bilgiler bulunmaktadır. Geçen yıldan farkjlı olarak bu yıl, bu verileri de bir yazılım ile memurlar.net ziyaretçilerine sunuyoruz. Mezun olduğunuz bölüm ve almış olduğunuz testi seçerek en başarılı üniversiteleri görmeniz mümkün bulunmaktadır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Ocak 2009 22:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net olarak ilk önce 2008/4 KPSS Tercih Kılavuzunu adaylara yardımcı olması amacıyla bir KPSS Tercih Robotuna dönüştürmüştük.

Bugün ise 2008 KPSS Lisans sonuçlarına göre, hangi bölümlerin hangi testlerde başarılı olduğunu gösterecek başka bir robotu sizlere sunuyoruz. İlerleyen günlerde bu robota 2007, 2006 ve 2005 verilerini de eklemeyi düşünüyoruz. Böylece 2009 ÖSYS'de bölüm seçecek adaylardan Devlet kurumlarını düşünenlere, hangi üniversitelerin daha başarılı olduğunu ve bu başarının tesadüfi mü yoksa devam eden bir başarımı olduğunu gösterebileceğiz. Bu hizmet ile ÖSS sırasında tercihte bulunacak adaylara farklı bir rehberlik çalışması sunacağız.

2008 KPSS'ye göre en başarılı üniversitelere http://www.memurlar.net/basari.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken "Bölüm" sekmesinden mezun olduğunuz bölümü, "Alan" sekmesinden sınavda almış olduğunuz 14 ana testten birisini seçip "Tamam" tıklamanızdır.

Çalışmanın yararlı olmasını diliyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber