Bursa Emniyetinden 'Tırpan' operasyonu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2009 13:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bursa - Bursa Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken çok sayıda silah ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl ilçesinde son 2 yılda 3 kişinin öldürülmesi, çok sayıda kişinin yaralanması olaylarını Erdoğan C. ve Erdinç K'nin elebaşılığını yaptığı iki ayrı organize suç örgütünün gerçekleştirdiği bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, "Tırpan" adı verilen operasyon düzenledi.

Bursa, İnegöl, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de eş zamanlı 30 ev ve iş yerine gerçekleştirilen operasyonda, Erdoğan C. ve Erdinç K'nin de aralarında bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinden yapılan aramada, 3'ü glock marka 12 ruhsatsız tabanca, 1 kalaşnikof ve 5 pompalı tüfek, tabanca ve tüfeklere ait çok sayıda mermi ve fişek ile 2 kilogram esrar ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen zanlıların sorgulamaları sürerken, bu kişilerin 2-3 gün içinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber