13 yaşındaki öğrenci 9 gündür kayıp

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Ocak 2009 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özgür SARI/KONYA, (DHA)

KONYA'da okula gitmek için 9 gün önce evden ayrılan 13 yaşındaki Fuat Karataş'tan bir daha haber alınamadı. Oğlunu bulmak için çalıştığı işyerinden ayrılan baba 46 yaşındaki Arif Karataş sokak sokak gezerek oğlunu arıyor.

Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi'nde oturan Fuat Karataş, 6 Ocak Salı günü aynı mahallede bulunan okulunu gitmek için evden ayrıldı. Mehmetçik İlköğretim Okulu 8'ıncı sınıf öğrencisi olan Karataş, öğlen eve dönmedi. Oğlunun eve dönmemesi üzerine merak eden baba Arif Karataş, okula giderek oğlunu sordu. Oğlunun o gün okula gitmediğini öğrenen Karataş, durumu polise bildirdi. Özel bir şirkette işçi olarak çalışan Arif Karataş, oğlunu aramak için işinden ayrıldı. 9 gündür sokak sokak dolaşıp oğlunu aradığını belirten gözü yaşlı baba Arif Karataş şunları anlattı:

?Oğlumun kaybolduğu gün birlikte kahvaltı yaptık. O okuluna gitti, ben de işime. Öğle saatlerinde de eve yemek yemeye gittim. Sabah grubu öğrencisi olduğu için Fuat'ın o saatlerde evde olması gerekiyordu. Evde bulunmaması üzerine okuluna gittim. Öğretmenleri ?Oğlunuz bugün okula gelmedi' dedi. Bunun üzerine polis merkezine giderek, oğlumun kaybolduğunu bildirdim. 9 gündür oğlumdan bir haber alamıyorum. Polis, oğlumun bulunması için çalışma başlattı. Ama ben de oğlumu bulmak için sokak sokak dolaşıyorum. Hatta oğlumu bulmak için işten ayrıldım. Fuat'ın resimlerini çoğalttım, şehrin muhtelif yerlerine astım. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Annesi ve ben perişanız. Bulanların, görenlerin bizlere haber vermesini istiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber