4 ilde suç örgütüne yönelik operasyon: 30 gözaltı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2009 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne - Edirne Emniyet Müdürlüğünce Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 30'a ulaştı.

Edirne Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 6 aylık teknik takip sonucu, sabah saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da 40 ev ve iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 30'a yükseldi.

Yasa dışı yollarla çek ve senet tahsil ettiği, zorla senet imzalattığı, gasp, yağma, sahte evrak düzenleme suçlarını işlediği iddia edilen zanlıların ev ve iş yerlerinde çok sayıda silah ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine getirilen, aralarında M.G, U.C. ile M.K'nin de bulunduğu zanlıların ifadeleri doğrultusunda Edirne çöplüğünde arama yapan polis, burada da çok sayıda silah buldu.

Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, yaptığı açıklamada, operasyonun gizlilik içerisinde yürütüldüğünü belirterek, bulunan silah sayısının ve operasyonla ilgili ayrıntılı bilginin daha sonra verileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber