Park halindeki ambulansı soydular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2009 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait park halindeki tam donanımlı ambulans, kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

Bu sabah saatlerinde, Belediye Halk Pazarı yanında park halindeki 30 AK 911 plakalı ambulansın kapısının açık olduğu ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ambulans üzerinde inceleme yaptı. Ambulansa arka kapıdaki camı kırılarak girildiği belirlenirken, olay yerine gelen ambulans sürücüsü Mehmet Besi de ekiplere bilgi verdi.

Ambulans sürücüsü Mehmet Besi, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait ambulansla il dışına hasta ve cenazeler taşıdıklarını belirtti. Besi, halkın hizmetinde olan bir ambulansın bu hale sokulmasına üzüldüğünü söyleyerek, "Ben yaklaşık 4 aydır bu ambulansta şoförlük yapmaktayım. Birçok vatandaşın hastalarını ve cenazelerini değişik illerden alarak Hakkari'ye taşıyorduk. Hırsızlar ambulansta bulunan tekerlekli sedye, 2 hasta boyunluğu, bazı tıbbi malzemeler ile aracın içindeki 2 yangın söndürme tüpü, teyp

ve zincirleri almış. Son günlerde kar olduğu için aracı parka almıştık. Havaların düzelmesini bekliyorduk. Maalesef araç kullanılamaz hale getirilmiş. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber