Türkiye sallanıyor

Haber Giriş : 29 Ocak 2009 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son günlerde Türkiye'de deprem fırtınası yaşanıyor. Bugün, Akdeniz, Samsun, Muş ve Bursa'da depremler meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı olmazken, korku ve paniğe yol açtı.

Marmara Denizi'ndeki depremler öncü mü?

SAMSUN'DA 2.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2.7 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin tespitine göre, merkez üstü Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bugün saat 14.21 sıralarında deprem meydana geldi. Depremin yerin 5.1 kilometre altında ve richter ölçeğine göre 2.7 büyüklüğünde olduğu öğrenildi.

AKDENİZ'DE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Akdeniz açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 01:59'da Akdeniz açıklarında 4.7 büyüklüğünde orta şiddetli deprem kaydedildi.

Marmara Denizi'ndeki depremler öncü mü?

BURSA'DA 2.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6 kilometre derinliğinde oluşan depremde, can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirildi.

MUŞ'TA 2 DEPREM

Muş'ta 4 saat arayla meydana gelen 3.5 ve 3.1 büyüklüğündeki iki deprem paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, saat 23.51'de merkez üssü Bulanık ilçesinin Erentepe beldesi olan 3.5 ve saat 03.55'te merkez üssü Varto ilçesine bağlı Karaköy olan 3.1 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi.

Marmara Denizi'ndeki depremler öncü mü?

Meydana gelen iki depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşandığı bildirildi.

AYDIN'DA DEPREM

Aydın'ın Germencik ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezinden alınan bilgiye göre, bugün saat 11.17'de merkez üssü Germencik'in Ortaklar beldesi olan hafif şiddette deprem kaydedildi. 3.9 şiddetindeki deprem, Germencik'te de hissedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber