Liseli kız intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2009 21:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda lise 2. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki bir kız dedesinin silahıyla başına ateş ederek intihar etti.

Olay, saat 16.15 sıralarında Yenimahalle 171 Sokakta bulunan 14 numaralı ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu adreste halası ve aynı okulda okuyan ağabeyi ile birlikte yaşayan Mehmet Akif Ersoy Lisesi 2-B sınıfı öğrencisi T.T. (15) öğle saatlerinde sonra bir daha sokakta görülmedi. Nazilli Devlet Hastanesi'nde çalışan hala mesai çıkışında eve geldiğinde, oda içerisinde yeğeninin cansız bedeni ile karşılaştı. En son saat 14.00 sıralarında evlerinin önündeki kaldırımda otururken görülen T.T'nin dedesinin evinden izinsiz olarak getirdiği ve dedesine ait olduğu iddia edilen ruhsatlı tabanca ile kafasına bir el ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ve Nazilli Cumhuriyet Savcılığının incelemesinin ardından genç kızın cesedi otopsi yapılması için Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde bulunan ve tek el ateş edildiği tespit edilen tabanca ise incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

T.T'nin ani ölüm haberinin şokunu hala yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, ?Kızımız sakin bir yapıdaydı. Ağabeyi ve halası ile yaklaşık bir yıl önce buraya taşındılar. Öğrendiğimize göre 9 yıl önce kuyumcu olan babaları da bir cinayette hayatını kaybetmiş. Cesedi hala bulunamadı. Yaşamına neden son verdiğini hala aklımız almıyor. Çok üzüldük? dediler.

Öğrencilerinin nedensiz intiharına bir anlam veremediklerini ifade eden Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Nail Çakan da, ?Öğrencimiz derslerini hiç aksatmazdı. Şu ana kadar hiçbir devamsızlığı yok. Öğretmenleri ve arkadaşları onu çok severdi. 1'inci dönemde ise teşekkür belgesi alarak iyi bir öğrenci olduğunu belgeledi. Ölümüne bir anlam veremediğimiz gibi çok üzüldük. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük. Allah kardeşine ve ailesine sabır versin? diye konuştu.

Olayı duyan ve koşarak eve gelen genç kızın ağabeyi ise sinir krizleri geçirdi. Halası ve çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber