2009/1 adaylarına son hatırlatma

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Şubat 2009 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sözleşmeli sağlık personeli alımına başvuracak adaylar için ilk dosyamızı 7 Şubat tarihinde yayımladık.

Ayrıca forum genel editörümüz simurganka, forum sayfalarında çok sayıda soruya cevap verdi.

Tüm bunlara karşın önemli bir kaç hatırlatmada bulunmak istiyoruz.

1- 2008 KPSS sınavına hangi düzeyden girilmiş ise o düzeyden tercih yapılması gerekmektedir. Bu kurala aykırı tercihler ÖSYM tarafından elenecek ve hiç dikkate dahi alınmayacaktır.
Örnek : 2008 KPSS'ye lise düzeyinden girmiş ama şimdi lisans mezunu olan bir kişinin yine de lise düzeyindeki kadroları tercih etmesi gerekmektedir.

2- 2008 KPSS'ye girmiş olduğunuz düzeyden eğer mezun değilseniz tercih yapmamalısınız. Kılavuzda şu uyarı yer almaktadır:
"Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM'ye internetle gönderildiği son gün itibariyle, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir programdan mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM'ye gönderilmesinin son günü itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, atamaları yapılmayacaktır. "

Bu kurala aykırı tercih edenler ve yerleşenler, haksız yere bazı kişilerin atanmasına engel olacaktır.

3- Kimin hangi kadroya başvuracağı bölüm bazında tek tek açıklanmıştır. Ayrıca memurlar.net tarafından hazırlanan http://www.memurlar.net/kpss.aspx tercih robotu, sadece sizin uygun kadroları göstermektedir. Size uygun olmayan kadrolardan yapacağınız tüm tercihler ölü tercihtir ve dikkate alınmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber