Yavaş'dan Ankara'lılara su faturası uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2009 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da su faturalarının bu ay düşürüleceğini öne sürerek, "Ankaralılar bu ay su faturalarına dikkat etsin ve 15 yıldır nasıl pahalı hizmet aldığının kıyasını yapsın" dedi.

Yavaş, Belediye başkanlarının ucuz ve kaliteli hizmet vermek zorunda olduğunu ifade ederek, başkentlilerin yıllardır yüksek su faturası ödediğini savundu. Seçim öncesinde bu ayki su faturalarının düşeceğini öne süren Yavaş, Ankaralıların faturalarına dikkat etmesini ve 15 yıldır nasıl pahalı hizmet aldığının kıyaslanmasını istedi.

Yavaş, belediye başkanı seçilmesi halinde doğal gaz satışlarını internetten yapacağını ve EGO önündeki kuyrukların sona ereceğini söyledi.

Bir kamuoyu araştırma şirketinin yaptığı ve bugün bazı gazetelerde yayımlanan anket sonuçlarını da eleştiren Yavaş, anketin gerçekleri yansıtmadığını savunarak, "Bu, Melih Gökçek ve Murat Karayalçın'ı baş başa göstererek bana oy verilmesini engellemek için yapılmış ısmarlama bir ankettir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber