Dalgın sürücü nizamiyeden çıkan komutana çarptı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Şubat 2009 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın Orhaneli İlçesi'nde Jandarma Bölüğü önünden geçerken emniyet kemerini takmaya çalışan Yüksel Arslan otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince, gece yarısı evine gitmek üzere nizamiyeden çıkan Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Murat Çam'a çarptı.

Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, yaralanan Üsteğmen Murat Çam, önce Orhaneli Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da Bursa'ya sevk edilerek tedavi altına alındı.

Özel otomobili ile Bursa'dan Harmancık istikametine gitmekte olan 45 yaşındaki Yüksel Arslan, gece yarısı Orhaneli Jandarma Bölüğü önünden geçerken park halindeki bir jandarma aracının tepe lambasının yanıp söndüğünü görünce, trafik kontrolü yapıldığını zannederek panik içinde emniyet kemerini takmaya çalıştı. Şiddetli yağış altında silecekleri de çalışan 16 P 1165 plakalı otomobilinde telaşlanarak direksiyon hakimiyetini kaybeden Yüksel Arslan, evine gitmek üzere nizamiye kapısından çıkmakta olan Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Murat Çam'a çarptı. Olay sırasında yaralanan Üsteğmen Murat Çam, Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhaneli Kaymakamı Ahmet Atılkan, olay hakkında bilgi alırken Jandarma Komutanı Murat Çam, ilk müdahalenin ardından tedavisine devam edilmek üzere Bursa'ya gönderildi. Üsteğmen Murat Çam'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazaya neden olan araç sürücüsü Yüksel Arslan gözaltına alınırken Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber