TTK mutemeti, 20 bin lirayı çaldırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Şubat 2009 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ZONGULDAK'ta, Türk Telekom Fatura Ödeme Noktası'nda faturaları ödemek için sıra bekleyen Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nün mutemeti 43 yaşındaki Aydın Coşkun, ?Montunda leke var? deyip, dikkatini dağıtan kişiye içinde 20 bin TL bulunan çantasını çaldırdı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Gazipaşa Caddesi üzerindeki Türk Telekom Fatura Ödeme Noktası'nda meydana geldi. TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde mutemet olarak çalışan Aydın Coşkun, bankadan müdürlüğe ait 20 bin TL'yi çektikten sonra, fatura ödemesi yapmak için ödeme noktasına girdi. Bayide sıra beklerken yanına gelen bir kişi, ?Ağabey montunda leke var? diyerek, eliyle lekeyi temizlemeye çalıştı. Tanımadığı kişinin uyarısı üzerine elindeki çantayı yere bırakan Coşkun, montunu çıkararak arkasındaki lekeyi temizlemeye başladı.

Bu sırada yanına koyduğu çantayı göremeyen Coşkun, kendisini uyaran kişiye de göremeyince dolandırıldığını anladı. Dışarıya çıkıp, 50 metre ilerideki trafik polislerine giden Coşkun, ihbarda bulundu. Polise olayı anlatan Coşkun, ?İçeride beklerken yanıma gelen bir kişi, ?Ağabey montunda leke var' dedi ve eliyle montumun arkasını temizlemeye çalıştı. Ben de montumu çıkararak silmeye başladım. Sonra bir baktım çantam yok, adam da yok? dedi.

Polis, Coşkun'un verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda kimliği belirsiz zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber