Polis memuru, kendisinden ayrılmak isteyen yasak aşkını öldürdü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2009 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Konak ilçesi Karataş semtinde, çocukluk arkadaşının eşiyle iki yıl yasak aşk yaşadıktan sonra önce açığa alınan ardından da Karadeniz Ereğlisi'ne sürgün edilen evli bir çocuk babası polis memuru R.K., beylik tabancasıyla dehşet saçtı. İkiz kızlarını okula bırakan çifti sokak ortasında kurşun yağmuruna tutan R.K., M.Ç'yi ağır yaraladı, eşi B.Ç'yi kaldırıldığı hastanede yapılan küm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, cinayet olayı sabah saat 08.45 sıralarında Karataş 331 sokak üzerinde meydana geldi. İzmir Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan evli bir çocuk babası R.K., sık sık ziyaretlerine gittiği çocukluk arkadaşı 31 yaşındaki M.Ç'nin eşi 32 yaşındaki B.Ç'yle yasak aşk yaşamaya başladı. R.K., yaklaşık iki yıl süren yasak aşkın ardından kendisinden ayrılmak isteyen iki çocuk annesi B.Ç'yi, telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı. Polis memurunun yaşattığı baskıdan kurtulamayan B.Ç,

yaşadıklarını eşi M.Ç'ye anlatarak yardım istedi. B.Ç, ikna çabalarının yatersiz kalması üzerine bu kez eşiyle birlikte İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne R.K. için şikayet dilekçesi verdi. Dilekçenin işleme konulmasının ardından bir süre açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan R.K., 8 ay önce Karadeniz Ereğlisi'ne sürgün edildi.

Sürgün edilmesine rağmen aşkından vazgeçmeyen R.K., bir süre önce takibe aldığı çifti vurmak için sokakta pusu kurdu. R.K., ikiz kızlarını okula bıraktıktan sonra sahilde yürümek için yolun karşısına geçen kepçe operatörü M.Ç ve eşi B.Ç'yi takip ettikten sonra, sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. R.K.'nin tabancasından çıkan kurşunlar M.Ç'nin bacağına, kaçmaya çalışan B.Ç'nin ise sırtına isabet etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki

çocuk annesi B.Ç hayatını kaybetti. M.Ç'nin ise hayatı tehlikesinin devam ettiği ve durumunun ciddi olduğu bildirildi. Olayın ardından kayıplara karışan polis memuru R.K.'kısa süre sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber