Van Emniyet Müdürünü siyasetçi zannettiler

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2009 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van - Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, kente göç eden ailelerin oluşturduğu mahalleyi ziyaret etti. Kesmez'i siyasetçi zanneden bazı kadınlar, emniyet müdüründen çeşitli taleplerde bulundular.

Mehmet Salih Kesmez, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nca başlatılan "Psikolojik Harekat" projesi kapsamında, terör nedeniyle çevre il ve ilçelerden Van'a göç eden ailelerin yaşadığı Hacıbekir Mahallesi Sürmeli Sokak'ta çocuklarla bir araya geldi.

Kesmez ve beraberindeki polisler, sokakta oynayan çocuklarla sohbet ederek, çeşitli hediyeler dağıttı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyaret sırasında Kesmez, mahalledeki gençlerle de görüşerek, sıkıntılarını dinledi.

Sokakta gezdiği sırada Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'in siyasetçi olduğunu zanneden bazı kadınlar, evlerinden çıkarak, Kesmez'le görüştü.

"Hediye değil, mahallemize yol istiyoruz" diyen kadınlar, çamurlu yolları göstererek, sokakların çamurdan geçilmediğini ve bu şekilde olması durumunda seçimlerde sandık başına gitmeyeceklerini söylediler.

Kadınlar, Kesmez'in kendisini tanıtması ve çocuklarla bir araya gelmek için mahalleye geldiğini belirtmesi üzerine ise evlerine döndü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber