Anap Çanakkale İl Başkanlığında toplu istifa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2009 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi Çanakkale İl Başkanlığı yönetim kurulunun, görevlerinden istifa ettiği bildirildi.

Anavatan Partisi il yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, partiye gönül verenlerin 25 yıla yakın bir zamandır severek, inanarak ve onuruyla hizmette bulundukları belirtildi.

İl yönetiminin, partinin her zaman yanında olduğu, zorluk anlarında bile parti için çalıştığı ifade edilen açıklamada, mahalli seçim dönemine girilen bu günlerde bazı sıkıntıların ortaya çıktığı dile getirildi.

''Partinin yetkili kurulları dışlanarak, keyfi ve antidemokratik yol ve yöntemlerle aday tespitleri yapılmaktadır'' denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Yaşanmakta olan seviyesiz tutum ve tavırlar karşısında, bu duruma sebep olan sorumluları, sorumlulukları ile baş başa bırakıyoruz. Son 6 yıldır bütün olumsuz şartlara rağmen maddi manevi fedakarlıklarla sürdürdüğümüz yönetimlerdeki görevlerimizden istifa ediyoruz. Bundan sonraki siyasi faaliyetlerimize partimizin sade bir üyesi olarak devam edeceğiz. Partimizin adaylarına seçimlerde başarılar dileriz.''

Açıklamada, Anavatan Partisi Çanakkale il, merkez ilçe, disiplin kurulu ile il kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa ettikleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber