Yurtta hava tahmini

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 23 Şubat 2009 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye'de yağışlar kesilmiyor, art arda gelmeye devam edecek. Bugün de birçok yerde kar var, soğuk hava Marmara ve Karadeniz'de daha uzun süre kalacak.

- İstanbul'da hafif karla karışık yağmur var, yarın ise hafif yağmur olacak. Ankara'da kar iki gün daha aralıklarla yağacak. Bursa'da da kar var. İzmir çok soğuk ve bulutlu. adana üç gün sağanak yağmurlu.

Marmara soğuklardan en fazla etkilenen bölge. Ayın sonuna kadar sıcaklık fazla yükselmeyecek. Bugün Tekirdağ, Balıkesir, Bilecik ve Bursa'da hafif kar var. Sıcaklık 5 dereceyi geçemiyor. Yarın bölgede yağış çok zayıf.

İç Anadolu'nun genelinde Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri yine aralıklarla kar olacak. yarın Sivas çevresinde kar yoğunluğunu artıracak.

Ege bugün de soğuk. güneyi yağışlı. Afyon, Kütahya-Uşak çevresinde kar olacak. Muğla merkezde de sulu kar görülebilir. Yarın sıcaklık biraz yükseliyor. Çarşamba günü yeni bir yağışlı hava, kuvvetli rüzgarlarla birlikte bölgeye gelecek.

Akdeniz'de Güneydoğuda ve Girne'de sağanak yağışlar üç gün devam edecek. Antalya'nın özellikle sahil beldelerinde yağmur daha kuvvetli. Lodos sıcaklığı yükseltmeye başlıyor, Antalya 14 derece.

Doğu Anadolu'da köy yollarının çoğu kapandı. Bugün Erzurum-Van arasında kar yağışı zayıflasa da bölgede üç gün daha aralıklarla devam edecek.

Karadeniz'de yağışlar bugün oldukça zayıfladı. Bolu, Giresun ve Gümüşhane'de kar var, Trabzon'da hava kapalı. Yarın yağış Bolu, Kastamonu, Samsun arasında yeniden kuvvetlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber