Tekirova Belediyesi'ne jandarma incelemesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2009 15:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova Belediyesinde, ?ihaleye fesat karıştırıldığı? yolundaki iddialar üzerine bazı bilgisayarlara ve dosyalara, incelenmek üzere jandarma tarafından el konuldu.

Bir ihbarı değerlendiren jandarma, Tekirova Belediyesine giderek, 6 belediye görevlisinin bilgisine başvurdu.

?İhaleye fesat karıştırmak? iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında görevlilerle görüşen jandarma ekipleri, belediyeye ait 20'ye yakın bilgisayar ile çok sayıda dosyaya incelenmek üzere el koydu. Jandarma ekipleri, belediyede uzun süren incelemenin ardından, bilgisayarlar ve dosyalarla birlikte belediye binasından ayrıldı.

?SEÇİM DÖNEMLERİNDE ŞİKAYET ÇOK OLUR?

Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, jandarmanın siyasi rakipleri tarafından gündeme getirilen iddialar ve şikayet üzerine belediyede soruşturma yaptığını bildirdi.

Üras, şunları söyledi:

?Seçim dönemlerinde bu tür şikayetler çok olur. Jandarma şikayet üzerine gelip belediyede inceleme yaptı. Zaman zaman olmadık şikayetler yaptılar. Öğrencilere burs verdiğimiz için şikayet edildim. Şimdi de ihalelerin incelenmesi için şikayet etmişler. Belediyelerimiz sürekli denetlenen kurumlardır. İçişleri Bakanlığı da zaman zaman gelir denetlemeler yapar. Bu denetlemelerden bugüne kadar bir olumsuzluk çıkmadı. Ama siyasi rakiplerimiz sürekli şikayet ederek, seçim döneminde bizi yıpratmak istiyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber