Açıköğretim kitapları da ücretsiz verilecek

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 08 Mart 2009 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, 'Açık ilköğretimde ve açık lisede okuyan 900 bin öğrencimize de kitaplarını ücretsiz vereceğiz' dedi.Hatay mitinginde yine CHP liderine yüklenen Başbakan Erdoğan, Baykal'ın "Ağzımızın tadıyla küfredemiyoruz" sözlerine "Benim milletim küfürbazı başbakan yapmaz" karşılığını verdi...

Başbakan Erdoğan, dün partisinin Hatay ve Adana'da düzenlenen mitinglerinde konuştu.

Hatay'da Akevler mahallesindeki miting alanını dolduran coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan, yine CHP lideri Baykal'a yüklendi. Bir vatandaşın elinde taşıdığı "Ebedi muhalefet. Acıların çocuğu küçük Baykal. Ben hiç iktidar olamadım anne" yazılı parkartı sesli okuyan Erdoğan, şunları söyledi:

?Valimi size yedirtmem?

"Sayın Baykal ?Telefonlarımız dinleniyor. ağız tadıyla birbirimize küfür edemiyoruz' diyor. Sen benim milletime küfür etme dersi mi veriyorsun. Benim milletim bu ülkede küfürbazları başbakan yapmaz, onlara prim vermez. Bu ülkede ahlak değerleri var. Karşındakine küfür etmesini değil saygı göstermesini bileceksin. Biz bu oyuna gelmeyiz. Biz böyle terbiye edilmedik."

Erdoğan, Tunceli'de vatandaşlara yapılan yardımlardan dolayı valinin hedef tahtasına konulduğunu belirterek, "Ben bu ülkenin başbakanı isem valilerime sahip çıkarım. Valilerimi Sayın Baykal'a da Sayın Bahçeli'ye de yedirtmem" ifadesini kullandı.

Açık öğretime kitap müjdesi

Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmada, ilk ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerin kitaplarının ücretsiz dağıtıldığını hatırlatarak, ''Açık ilköğretimde ve açık lisede okuyan 900 bin öğrencimize de kitaplarını ücretsiz vereceğiz'' dedi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Hatay il ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte vatandaşları selamladı. AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Erdoğan'a 31 numaralı Hatayspor forması hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber