'Ankara Avrupa başkentleri arasında en güvenli şehirdir'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2009 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Türkiye'de son 2 yılda, başta kapkaç olmak üzere şehir suçlarında ciddi düşüşler olduğunu belirterek, "Ankara, Avrupa ülkelerinin başkentleri arasında en güvenli şehirdir" dedi.

Bakan Atalay, Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Kaymakamlık binasının açılışını gerçekleştirdi.

Güvenlik kurumlarıyla birlikte güvenli bir seçim ortamı sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Bakan Atalay, güvenlik güçlerinin, idarenin tarafsızlığı içerisinde görevlerini yerine getirdiğini belirtti.

"Kimse kimseye zorbalık yapamaz, seçim güvenliğini bozdurmayız" diyen Atalay, güvenlik güçlerinin 24 saat çalıştığını söyledi.

"Türkiye faili meçhullerin olduğu bir ülke değildir" diye konuşan Bakan Atalay, kendi dönemlerinde faili meçhul cinayetler olmadığını, kendilerinden önceki faili meçhulleri de aydınlatmak için çalıştıklarını söyledi.

Atalay, Güneydoğu Anadolu'da yapılan kazı çalışmalarını da değerlendirerek, geçmişte kalan karanlık noktaları aydınlatacaklarını ifade etti.

"Çete ve mafya türü örgütlenmelerin hepsinin çöktüğünü" kaydeden Bakan Atalay, AK Parti döneminin, gelecekte Türkiye'nin aydınlandığı bir dönem olarak hatırlanacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber