Ak Parti, iş takip partisi midir hak ve adalet partisi midir?

Haber Giriş : 16 Aralık 2004 00:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yorumda bulunan: Adnan Faruk

Bu soruya Ak Partililer hemen "hak ve adalet partisi" diye yanıt vereceklerdir.... Aslında ben de bunu düşünerek oy vermiştim.

Peki şöyle bir düşünelim.. Bir parti eski yönetim alışkanlıklarının devamı noktasında hiç bir şey yapmıyorsa, hak ve adalet partisi olabilir mi?

Eskiden de devlete torpille adam alınır dı.... Vatandaşlar siyasi kişilerin peşinden referans için koşardı... Şimdi de...

Memurlar.net iki gündür bağırıyor... Hatta son çağrısı Ak Parti yöneticilerine oldu.

Bir cümleyi özellikle önemsediğim için vurgulamak istiyorum... Şunu belirtiyordu cümle: "Bürokratlar olaya mevzuat açısından bakar ve siyasi sonuçları düşünmezdi. Bayındırlık ve İskan Bakanlığının personel alım olayı böyle bir şeydir. Ve bu noktada AKP'nin kurumsal kimliği yıpranmaktadır. Buna seyirci kalınmasın."

Peki ne yaptı Ak partililer.... Hala bir ses çıkmış mıdır? Yoksa onlarda eski yöneticilerde olduğu gibi, peşlerine düşen vatandaşın getirdiği EGO tatminini mi yaşıyorlar..

Şu an yüzlerce vatandaş sadece sözleşmeli personel olmak için bu kış vakti ya il veya ilçe siyasi teşkilatında referans peşindedir ya da Ankara'da Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile Karayolları Genel müdürlüğünde tanıdığı olan kişi var mıdır diye dolaşmaktadır...

Yazık değil midir?... Bu muameleye reva görülen insan yabancı vatandaşımıdır... Bunlar vatan haini midir?

Yıllardır gelen kirli sayfaları temizlemekte Ak partinin hiçbir katkısı olmayacaksa 'AK'ı ne diye kısaltıp kullanmaktadır.

Ben eminimki bu yazıyı yüzlerce mülletvekili veya danışmanda okuyacaktır... Ama lütfen okuyup geçmeyin. Telefona sarılıp, bir şeyler yapın.

Saygılarımla

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber