Müdür yardımcısının masasına bıçak saplamış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2009 15:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Osmaniye'de 2 yıl önce eğitim gördüğü liseden uzaklaştırılan öğrenci, müdür yardımcısını tehdit ederek masasına bıçak sapladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir lisenin 3. sınıf öğrencisi Eren K. (19), 2 yıl önce üst üste sınıfta kalması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği'nin 57. maddesi gereğince okuldan uzaklaştırıldı.

Okul Müdürü Ahmet Tayyar Toprak, okuldan uzaklaştırıldığı halde 2 yıldır lisenin çevresinde dolaşarak öğrencileri rahatsız ettiği öne sürülen Eren K. için Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.

Toprak'ın okulun halk oyunu ekibini yarışmalara götürdüğü sırada okula gelen Eren K'nin müdürü bulamayınca odasına girdiği Müdür Yardımcısı Ekrem Gök'ü tehdit ederek masasına bıçak sapladığı iddia edildi.

Olay sonrası soruşturma başlatan güvenlik güçleri Eren K'yi gözaltına aldı.

Okul Müdürü Toprak, Eren K'nin okul çevresinde dolaştığını ve bazı kız öğrencileri rahatsız ettiğini öğrenince uzaklaştırılması için emniyetten yardım istediğini belirtti.

Toprak, ?Okulumuzdaki öğrencilerin güvenliği açısından okul çevresinde de tedbirlerimizi alıyoruz. Ancak ben yokken uzaklaştırdığımız öğrenci, müdür yardımcısının yanına gelip önce tehditler savurmuş, ardından da bıçağı masasına saplamış? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber