Öğretmen 3 öğrenciyi dövdü iddiası

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Mart 2009 12:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa) (DHA)

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Yeniköy Beldesi ilköğretim okulunda görev yapan Teknoloji Tasarım Öğretmeni N.Ç.'nin 3 öğrencisini feci şekilde dövdüğü iddia edildi. Öğrencilerden birinin başını kalorifer peteğine sıkıştırdığı öne sürülen öğretmen hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatırken, veliler de jandarmaya şikayette bulundu.

Yeniköy İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören S.S. (11), E.T. (11) ve O.B. (11) dün Teknoloji Tasarım Öğretmeni N.Ç. tarafından sınıfta yaramazlık yaptıkları için dövüldüklerini iddia etti. Boğaz, baş ve bacaklarından yaralanan öğrenciler, aileleri tarafından tedavi için Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Dayak olayını öğrenen Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ise hastaneye giderek, S.S., E.T. ve O.B.'nin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Öğretmenle görüşmek için okula gelen öfkeli veliler bulamayınca, İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, şikayette bulundu.

Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, 3 öğrenciyi dövdüğü iddia edilen öğretmen hakkında soruşturma başlattıklarını söyledi. Velilerle görüşerek üzüntüsünü dile getiren İbrahim Aydın, ?Bu olayın detaylarını hemen araştırmaya başladık. Çocuklarımız bizlerin gözümüzün nurudur. Onlar bize ailelerin emanetleridir. Bu olay son derece üzücü bir olaydır. Öğrencilerimizin tedavileri tamamlandı ve ailelerine teslim edildi. Biz de bu olayı şimdi geniş çaplı olarak inceleme altına aldık. Olayı yaptığı ileri sürülen öğretmenimiz hakkında idari soruşturmayı hemen başlatıyoruz. Konunun detaylarını ise en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber