Cemil Çiçek: Eldeki imkanları sonuna kadar kullanıyoruz

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2009 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pınar Acar

ANKARA(CİHAN)- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, helikopteri düşen Büyük Birlik Partisi (BBP) ve beraberindeki 5 kişinin bulunması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu ile birlikte BBP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cemil Çiçek, bölgedeki olumsuz arazi ve hava şartları nedeniyle enkazın yerinin tam olarak tespit edilemediğini belirtti.

Arama kurtarma çalışmalarının havadan ve karadan devam ettiğini kaydeden Çiçek, "Herkes olayın bir an evvel vuzuha kavuşması konusunda bir çabanın içerisindedir." dedi. Eldeki imkanları sonuna kadar kullandıklarına dikkat çeken Çiçek, olayın olumlu bir şekilde sonuçlanmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Hükümet Sözcüsü Çiçek, bu süreçte bilgi kirliliği sebebiyle vatandaşlarının zihninin karıştırılmaması gerektiğini ifade ederek, "Buna hepimizin hassasiyet göstermesi gerekir." şeklinde konuştu. BBP'lilerin soğukkanlı tutumu ve vatanseverliğine teşekkür eden Çiçek, "Allah hepimize sabırlar versin." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber