Adliye önünde 2 kişi bıçaklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Mart 2009 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmet KÖZELO/KAYSERİ, (DHA)

KAYSERİ Adliyesi önünde kız kaçırma nedeniyle kavga ettikleri için birbirlerinden davacı olan 2 aile, duruşma sonrası Adliye önünde kavga ederken 44 yaşındaki Muammer Gezer ile 40 yaşındaki kardeşi Ali bıçakla yaralandı.

Kız kaçırma nedeniyle birbirlerini dövdükleri için şikayetçi olan Çarkıt ve Gezer aileleri, duruşma sonrası birbirlerini bıçakladı. Kavgada, kız kaçıranların ağabeyleri Ali ve Muammer Gezer, bıçaklandı. Gezer kardeşler ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları öne sürülen kızın babası 49 yaşındaki Hacı Çarkıt ile 25 yaşındaki oğlu Mustafa Çarkıt, gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAYIN ÖNCESİ

Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi'nde oturan Çarkıt ve Gezer aileleri arasında tartışma iddiaya göre, yaklaşık 1 yıl önce 16 yaşındaki F.Ç.'nin ile eşinden boşanan 2 çocuk babası, 40 yaşındaki Mahmut Gezer tarafından kaçırılması ile başladı. Antalya'ya kaçan F.Ç. ve Mahmut Gezer'in birlikteliği, Çarkıt ailesinin şikayetçi olmasıyla sona erdi. Mahmut Gezer, tutuklanırken, F.Ç. de başkasıyla evlendirildi. Kız kaçırma nedeniyle zaman zaman kavga eden aileler birbirlerinden şikayetçi oldu. Dün adliyede görülen dava sonrası taraflar yine birbirlerine girdi. 67 yaşındaki Şükrü Gezer, oğlu Mahmut'un F.Ç.'yı kaçırdığını iddiasına tepki gösterdi. F.Ç.'nin oğlu ile birlikte çektikleri fotoğrafları gösteren Şükrü Gezer, ?Oğlum ve F.Ç. 6 ay birlikte Antalya'da yaşadılar, daha sonra babasının şikayetiyle yakaladılar. Oğlum şimdi cezaevinde. Diğer 2 oğlumu da kızın babasıyla kardeşi bıçakladı. Ben ne yapayım şimdi ?? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber