Emine öğretmen göz yaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş : 19 Aralık 2004 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, dersten çıktıktan sonra geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden öğretmen Emine Davarcı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

10 Aralık Cuma günü dersten çıktıktan sonra teneffüste beyin kanaması geçirerek önce Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan buradan da Adana'daki Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Cumhuriyet İlköğretim Okulu İngilizce öğretmeni Emine Davarcı (26), 9 gün süren ölüm kalım savaşını kaybetti.

Beyin ölümü gerçekleşen genç öğretmenin Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden alınan cenazesi, önce Duatepe Mahallesi'ndeki evine daha sonra ise buradan alınarak sevenlerinin omzunda Yeşil Mahalle'de bulunan Güney Mezarlığı'na getirildi. Cenazenin oldukça kalabalık olması dikkat çekerken, genç yaşta hayatını kaybeden öğretmen Emine Davarcı'yı, öğrencileri ve öğretmen arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Emine öğretmenin cenazesinde gözyaşları adeta sel olup aktı. Genç öğretmenin eşi Yasin Davarcı'nın, yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildiği gözlenirken, yakınları da ağıtlar yaktı.

Emine öğretmenin öğrencileri, onu hiç unutmayacaklarını dile getirerek, ''O bizim arkadaşımız gibiydi. Bizi çok severdi. Ölümü bizi çok üzdü'' şeklinde duygularını dile getirdiler.

Evli ve 1 çocuk annesi olan Emine Davarcı'nın 3 yıllık öğretmen olduğu öğrenildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber