Araç muayenesi 19 ilde daha randevulü sistemine geçti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Mart 2009 16:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- TÜVTURK'ün araç muayene istasyonlarındaki randevu sistemi uygulaması, İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Bursa'nın da aralarında bulunduğu 19 ilde daha başladı.

TÜVTURK'ten yapılan açıklamada, araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, bir istasyonda vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK'ün bu hizmetlerine ek olarak "Randevu Sistemi Uygulaması"nı hayata geçirdiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"TÜVTURK'ün İstanbul'da 12, Ankara merkezde 4 ve İzmir merkezde ise 3 istasyonunda olmak üzere toplamda 19 istasyonu ile 15 Martta başlattığı randevu sistemi uygulaması, 26 Martta Adana, Antalya, Balıkesir, Bolu, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İçel, Kocaeli, Konya, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri ve Bursa'da da devreye girdi.

Bundan böyle bu illerde araçlarını TÜVTURK istasyonunda muayene ettirmek isteyen araç sahipleri, randevu alarak işlemlerini kısa sürede kolaylıkla tamamlayabilecekler. İsteyen araç sahipleri önceden olduğu gibi randevu almadan da TÜVTURK istasyonlarından sıra numarası alarak muayene işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Araç sahipleri,Türkiye'nin her yerinden TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları resmi internet sitesini 'www.tuvturk.com.tr'yi ziyaret ederek randevu alabiliyorlar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber