MHP: Akaydın Antalya'yı kaosa sürükleyebilir

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2009 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Antalya İl Başkanı Aydın Yeşilyurt, Akaydın'ın üniversiteyi yönettiği gibi Antalya'yı yönetmesi durumunda kaousun yaşanabileceği uyarısında bulundu

MHP'li Yeşilyurt, Akaydın'ın rektörlüğü döneminde yaşanan olayları hatırlattı. ANTALYA (CİHAN)

MHP Antalya İl Başkanı Aydın Yeşilyurt, "Mustafa Akaydın, Antalya'yı üniversiteyi yönettiği gibi yönetirse Antalya da kavga ve kaos ortamına sürüklenebilir" dedi.

Aydın Yeşilyurt Akaydın'ın rektörlüğünü yaptığı dönemde Akdeniz Üniversitesi'nin bilimde gerilediğini ve kaos ortamına büründüğünü vurgulayarak, "Eğer Akaydın Antalya'yı üniversiteyi yönettiği gibi yönetirse, bu şehir 5 yıl kaybeder. Akaydın Akdeniz Üniversitesi'ni bir kavga ve kaos ortamına sürüklemiştir. Aynı şekilde devam ederse korkarım ki önümüzdeki dönemde Antalya da kavga ve kaos ortamına sürüklenmesi muhtemeldir. Bu yüzden Antalyalıların ve sivil toplum kuruluşlarının Akaydın'ı yakından takip edeceğini düşünüyorum." diye konuştu. MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik de, Akaydın'a gereksiz kaprislerden, kısır çekişmelerden uzak kalıp Antalya için çalışmasını öğütledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber