Muhtarlık mazbatasını alınca simitçiliği bıraktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2009 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kemal Başol

KIRIKKALE- Kırıkkale'de 13 yıldır simitçilik yapan 55 yaşındaki Bahtiyar Yılmaz, Yuva Mahallesi'ne muhtar seçildi. Seçildikten sonra ilk olarak simitçiliği bırakan Bahtiyar Yılmaz, mazbatasını almayı büyük bir heyecanla bekliyor. En yakın adaya yaklaşık 300 fark atan Yılmaz, 3 dönemdir adaylık için yarışıyordu.

İlk işinin sokakları tek tek dolaşarak kendini seçtikleri için vatandaşlara teşekkür etmek olduğunu açıklayan muhtar Yılmaz, şimdilik tebrikleri kabul ettiğini söyledi. Kırıkkale'nin en eski mahallelerinden birinde muhtar olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, "Mahalle sakinlerinin ölüsünde ve dirisinde hep yanlarında olacağım. Mahalle insanımı bir dakika olsun yalnız bırakmayacağım." dedi.

Mahallesinin en büyük sorununun yol olduğunu açıklayan Yılmaz, "Mazbatamı aldıktan sonra yetkililerle gidip görüşeceğim. Mahallemin yol sorununa biran önce son vereceğim. Ardından sosyal aktivitelere yön vereceğim. Kırıkkale'nin merkezinde yapılan aktivitelerin mahallemde gerçekleşmesi için çalışmalar başlatacağım. Mahallede bulunan okullarla gidip görüşeceğim. Sosyal aktiviteler yapmaları için beraber çalışacağız. Kırıkkale'nin en güzel mahallesi yapmak için gecemi gündüzüme katacağım" dedi. Çalışmalarında mahalle sakinlerinden destek bekleyen Yılmaz, "Bir muhtar vatandaşı olmadan hiç bir şeydir. Mahalleli varsa muhtar vardır. Onlarsız bir adım." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber