Hatalı sollama, eğitim seminerine giden sağlıkçıların sonu oldu

Haber Giriş : 07 Nisan 2009 07:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da meydana gelen trafik kazasında sağlık müdürlüğü çalışanları hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı'nın Antalya'da düzenlediği 'Çevre sağlığı' eğitim toplantısına katılmak üzere yola çıkan 4 sağlık personeli hatalı sollamanın kurbanı oldu.

Elazığ ve Tunceli Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını taşıyan otomobil, Konya-Antalya karayolunun 34. kilometresinde karşıdan gelen arabayla çarpıştı. Hatalı sollamanın yol açtığı kazada Selahattin Bingöl, Orhan Yılmaz, Aydın Arslan ve Hüseyin Gül hayatını kaybetti. Cenazeler dün Elazığ ve Tunceli'ye gönderildi.

Dün üzüntülü bir haber de Antalya'dan geldi. Türk Telekom çalışanlarını taşıyan kamyonetin yağış sebebiyle 5 metre kot farkı bulunan karşı şeride yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Türk Telekom Antalya İl Müdürlüğü'ne taşeron olarak iş yapan firmada çalışan Ramazan Yetik'in kullandığı kamyonet, Kepez varyantında karşı şeride yuvarlandı. Yolun ortasına ters şekilde düşen aracın sürücüsü Ramazan Yetik, olay yerinde hayatını kaybetti. Türk Telekom çalışanları Yılmaz Özdamar (43) ve Azmi Aldemir (45) ise yaralandı. Bir telefon arızası için Duacı köyüne gittikleri öğrenilen Telekom ekibine şoförlük yapan Ramazan Yetik'in, taşeron firmadaki ilk iş günü olduğu belirtildi.

Elazığ'da ise üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil aşırı hız sebebiyle yol kenarındaki tabelaya çarpınca 2 kişi hayatını kaybetti. Kenan Başbuğ'un kullandığı 23 FR 504 plakalı araç, aşırı hız yüzünden kontrolünün kaybedilmesiyle yön tabelasına çarptı. Kazada Fırat Üniversitesi Edebiyat Bölümü 1. sınıf öğrencisi Kenan Başbuğ ile Tarih Bölümü 1. sınıf öğrencisi Merve Yılmaz hayatını kaybetti. Edebiyat Bölümü 1. sınıf öğrencisi Sıla Gümüşhan da yaralandı. Yaralı Sıla Gümüşhan, Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber