Yrd. Doç. Dr. Elif Leyla Toprak, vefat etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2009 17:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

GAZİANTEP - Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Leyla Toprak, vefat etti.

Yrd. Doç. Dr. Elif Leyla Toprak için Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanlığı'nda tören yapıldı. Törene Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, öğretim elamanları, çalışma arkadaşları, öğrencileri ve ailesi katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Elif Leyla Toprak'ın üniversitede uzun süredir görev yaptığını belirterek şunları söyledi:

?Uzun bir süreye yayılan çok ciddi çalışmaları ve katkıları olmuş, çalışkan bir arkadaşımızdı. Kendisini son bir yıldır çok daha yakından tanıyorum. Çalışkan, inatçı ama mert, dürüst bir arkadaşımızdı. Çok ani ortaya çıkan karaciğeri ilgilendiren bir rahatsızlık sonucunda kendisini kaybettik. Ziyaretlerim sırasında tablonun rehavetini görüyordum. Bu hastalığı yeneceğini düşünüyorduk. Abisinin de belirttiği gibi inatçılığı burada da kendini gösterir, kazanır diye düşünüyordum. Tüm tıbbi imkanlara rağmen dürüst, mert, özverili bir arkadaşımızı kaybettik. İnşallah mekanı cennet olur, kendisine Allah'tan rahmet diliyor, tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı, ailesine sabır diliyorum.?

Yrd. Doç. Dr. Toprak'ın cenazesi buradan alınarak Ulu Cami'ye getirildi. Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Toprak'ın cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber