Dersten kaçan öğrenci su kanalında boğuldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 09 Nisan 2009 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'da okuldan kaçıp serinlemek için DSİ'nin su kanalına giren ilköğretim okulu son sınıf öğrencilerinden 15 yaşındaki Caner Avcı arkadaşlarının gözleri önünde boğularak can verdi.

Olay bugün öğle saatlerinde merkez Döşemealtı İlçesi'nde meydana geldi. Yeniköy İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Caner Avcı, 6 arkadaşıyla birlikte öğleden sonra okuldaki derslerine girmeyerek hemen yakında bulunan Kepez Elektrik Santrali'ne giden DSİ'ye ait su kanalına gitti. 7 metre derinliğindeki kanalda suya giren öğrencilerden Caner Avcı bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşları kurtarmak için yardım etmek istedi, ancak Avcı su içerisinde sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 400 metre sürüklenen Avcı'nın yardımına çevreden gelen mahalle sakinleri yetişti. Suya atlayan 2 vatandaş çocuğu sudan çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen polis otosuna bindirilen Caner Avcı yakında bulunan bir sağlık ocağına götürüldü. Ancak küçük çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Caner Avcı'nın cesedi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Caner Avcı ile birlikte okuldan kaçıp serinlemek için kanala giden 6 arkadaşı karakolda ifade verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber