Polis noktasına atılan bomba, direğe çarpıp eczaneye isabet etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2009 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü giriş kapısında bulunan polis noktasına saldırı düzenlendi. Ancak atılmak istenen bomba beton elektrik direğine çarparak karşısındaki bir eczaneye isabet etti. Patlama sonucu eczanede hasar meydana geldi.

Bağlar İlçesi Emek Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğü binasının girişindeki polis noktasına dün akşam saat 21.40 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce bombalı saldırı düzenlendi. Bir teröristin bina girişinde nöbet tutan polislere yönelik ara sokaktan fırlattığı boru tipi bomba, beton elektrik direğine çarparak yön değiştirince müdürlük binasının karşısında eczaneye girdi. Bombanın burada büyük bir gürültü ile infilak etmesiyle polis alarma geçti. Eczanenin kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Saldırı sonrası polis kentte yoğun güvenlik önlemi aldı. Tüm birimler uyarılırken, kaçan zanlı ya da zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Patlayıcının maytaptan daha büyük el yapımı bomba olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber