Bakanlık, formatör öğretmen görevlendirmesini hala yapmadı

Haber Giriş : 21 Aralık 2004 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haber gönderen: Formatör

22 MAYIS 2004 TARİHİNDEN BU GÜNE KADAR 7 AY KADAR BİR ZAMAN GEÇTİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HALA SINAV KAZANANLARI GÖREVLENDİRME YAPMADI.

Bilgisayar kullanımını ve bilgisayar ortamlı eğitimi yaygınlaştırmak, bilgi teknolojisi sınıflarının düzenli olarak işletimini sağlamak, bu konularda ihtiyaç duyulacak eğitimleri vermek amacıyla, ülke genelinde ilave ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen'' seçilmesi için 22 Mayıs 2004 Cumartesi günü bir sınav yapıldı ve kazanan adaylara ait sınav sonuçları yayınlandı. O tarihlerde bakanlığın internet sitesinde

"Söz konusu sınava illerden katılan adaylardan 50 ve üzerinde puan alanlar ?'Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmen'' olmaya hak kazanmışlardır.

Bu sınavda 50 ve üzerinde puan alarak sınavı kazanan adaylar, aşağıda yer alan il kontenjanları baz alınarak en yüksek puandan en düşük puana doğru bir sıralamaya tabi tutulmuşlardır. En yüksek puan alan adaylar söz konusu görevleri yürütmek üzere, sırasıyla kontenjan sayısı kadar Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirileceklerdir" şeklinde haber yer almaktaydı. Bu güne kadar böyle bir görevlendirme yapılmadı. Bakanlık hala neyi bekliyor. Bu konuda 7 aydır hiç bir açıklama yapılmadı. Yüzlerce formatör öğretmeni ilgilendiren bu konuda daha ne kadar beklenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber